Pålidelig leverandør af præisolerede rør for alsidig anvendelse

Know-How

Radius-Kelit Infrastruktur GesmbH, som er medlem af det internationale Radius-Systems Group, er en østrigsk baseret fabrikant med mere end 40 års erfaring inden for design, produktion og salg af præisolerede rørsystemer til forsyning. Vores produktvarianter inkludere højkvalitets konventionelle rigide og fleksible rør, produkter og systemer samt en helt ny klasse af fleksible og forstærkede præisolerede plastrørssystemer, hvilket åbner op for nye muligheder inden for fjernvarme netværket. Gennem vores samarbejde med virksomheder og partnere, inden for samme branche, tjener Radius Kelit det europæiske marked.

Pålidelig leverandør

af præisolerede rør for
alsidig anvendelse

Produkter af høj kvalitet

Velbevaret kvalitetssystem

Kvaliteten af produkterne fabrikeret af Radius-Kelit Infrastruktur er garanteret af den vedvarende og gennemgående vedligeholdelse af kvalitetssystemet, som lever op til ISO9001 standarderne og er certificeret af det Britiske Standard Institut (BSI). Virksomheden er også certificeret og lever op til miljøkravene fra EN 14001. 

Pålideligheden og den høje kvalitet af vores fleksible præisolerede rør er bekræftet af den officielle østrigske myndighed OFI CERT ZG 200-1,2 og er certificeret i henhold til de tekniske specifikationer fra OFI CERT ZG 200-1,2.

Høj effektivitet

Energieffektive løsninger

Effektiviteten af polyurethane skum isoleringslag (PUR) (0,021 W/mK for cyclopenthane baseret skum), som er bevist af det anerkendte østrigske testinstitut TGM, kombineret med med en stabil og kontinuerlig isoleringsproces af fleksible præisolerede rør, gør at RK HeatFlex og FiberFlex (Pro) udgør en høj energieffektiv løsning for varmeforsyning.

Har du nogle spørgsmål?

Vi er her for at hjælpe

Kontakt os nu