For langvarig tilfredsstillelse med vores produkter

Radius-Kelit ydelser

Radius-Kelit Infrastruktur GesmbH, som er en del af Radius-Systems Group, er en østrigsk baseret fabrikant med mere end 40 års erfaring inden for design, produktion og salg af præisolerede rørsystemer til forsyning.

I samarbejde med vores kunder udvikler vi den bedste økonomiske løsning

Teknisk konsultation og ingeniørarbejde

Vores team af erfarne teknikere vil assistere dig lige fra projektets start, til at produktet tages i brug. Der bliver lavet statiske beregninger på forsyningsnetværket og på design af dimensionerne herfor. Ved hjælp af beregninger for varmetab arbejder vi sammen med vores kunder for at udvikle de bedst mulige løsninger. 

Vores projektingeniører tager aktiv del i udarbejdelsen af projektet og deltager i konstruktionsmøder for, at sikre en optimal udførelse af projektet. De håndtere og reagere hurtigt på kortsigtede ændringer og tilpasser produktionen af yderligere komponenter efter behov. Tilstedeværelse og støtte på byggepladsen sikre optimal leverance på de forskellige stadier af projektet. Uforudsete udfordringer i forbindelse med sporingsimplementering kan håndteres og godkendes med kort varsel.

Isolering lavet af Radius-Kelit’s specialist personale

Det er afgørende for rørsystemers levetid, at samlingen af rørsystemerne er udført med særligt stramme plastsamlinger.

Plastomslagene udgør et kritisk punkt i samlingen af rørsystemerne. Isoleringsarbejdet bliver derfor udført af vores team af eksperter, der har den nødvendige viden om disse vigtige samlinger for at sikre en høj kvalitet.

Kontrol og vedligehold af rørsystemerne

Radius-Kelit’s rørsystemer er udstyret med alarmtråde som kan hjælpe med at opdage et eventuelt brud.

Takket være ny teknologi i vores overvågningssystem er det også muligt nøjagtigt at lokalisere, hvor bruddet er opstået. Det resultere i at skaderne minimeres og at tidsperioder, hvor systemet kan være ude af drift, er så korte som muligt. Dermed mindskes de økonomiske omkostninger også.

Uddannelse af kunder

Det er nødvendigt med professionelt personale for at opnå et langt og vedligeholdelsesfrit brug af vores rørsystemer. Derfor tilbyder vi vores kunder uddannelse i forbindelse med installation for at opnå den bedst mulige kvalitet og udnyttelse af vores produkter. Dette kan foregå ved workshops hos os eller ude hos kunden direkte på byggepladsen.

Hver deltager vil modtage et personlig bevis. Dato for workshop bliver aftalt mellem kunden og os.

Har du nogle spørgsmål?

Vi er her for at hjælpe

Kontakt os nu